De Zeeuwse Haardenspecialist
Over De Zeeuwse Haardenspecialist

Over De Zeeuwse Haardenspecialist

De Zeeuwse Haardenspecialist is de leverancier van houtkachel, -haarden, gaskachel, -haarden en natuursteen producenten voor schouwen en haarden in Zeeland. Het is een jong bedrijf met ervaren medewerkers die u graag adviseren en de montage en het onderhoud verzorgen van uw haard of kachel.  Kom gerust langs in onze showroom te Goes om kennis te maken met onze collectie haarden en kachels.

Onze merkhaarden en kachels

Wij leveren o.a. haarden en kachels van:
Stûv, Iron Dog, Brunner, Kal-fire, Tulp, Faber, Hase, Eontop, Pierres d' Henri, Totem, Nordic Fire en Oxford.

Over ons

Mijn naam is Wim-Pieter Dijkers 45 jr. oud en ben 20 jr. getrouwd met Ciska en zijn de trotse ouders van 3 jongens Jesse, Tobias en Nathan, woonachtig in het prachtige en één van de mooiste gelegen dorpen in Zeeland,  Zoutelande. Mijn Hobby’s zijn jeugdvoetbal trainer bij VV de Meeuwen, hardlopen en medewerker bij “Veiligheidsregio Zeeland”  als manschap, brandweerchauffeur pompbediende brandkorps Zoutelande (gemeente Veere).  

Vanaf 1 april ben ik eigenaar van “De Zeeuwse Haardenspecialist”. Met ruim 22 jaar ervaring en passie voor kachels en haarden geeft het mij veel voldoening om de klant het juiste advies te mogen geven zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

Gezien één van mijn hobby’s: de vrijwillige brandweer, staat veiligheid naast kwaliteit en duurzaam hoog in het vaandel. Een moderne haard zorgt naast minimaal 80% rendement voor sfeer en beleving in uw woning. Om het hoogste rendement uit kachel of haard te halen wordt voor 80% door de gebruiker bepaald, dit geld voor zowel bestaande, renovatie of nieuwbouw situaties, om de klant en burger bewust te maken worden er stook instructies gegeven waardoor het stookgedrag zal veranderen en dat weer zorgt voor een maximale verbranding en minimale fijnstof uitstoot!

 

Mijn naam is Willem Dekker 57 jr. oud en woonachtig in Aagtekerke getrouwd met Wilma en we zijn de trotse ouders van drie jongens Jeroen, Marcel en Erik. Met meer dan 15 jaar ervaring en SVG (sfeerverwarmings Gilde) certificering in gas, houtkachels en haarden geeft het mij veel voldoening om deze producten naar wens van de klant te installeren.

Vanaf 1 april ben ik service monteur bij “de Zeeuwse Haardenspecialist” met mijn servicebus vol specifiek gereedschap en onderdelen voor alle merken haarden.

De merken Dru, Faber, Kalfire, Bellfire, Element 4, Helex en Barbas zijn producten die ik in het verleden met passie voor Gebr. Dominicus te Westkapelle heb onderhouden en geïnstalleerd. Deze producten zijn mij niet vreemd en is onderdeel van mijn werk om deze te onderhouden of na een storing weer werkend te krijgen, om zo weer een te vrede klant achter te laten. 

 

Ik ben Randolf Niewiadomski en ben na mijn eindstage bij De Zeeuwse Haardenspecialist gaan werken. Mijn opleiding heb ik gevolgd op het Hoornbeeck College waar ik de richting Junior Account Manager heb gevolgd. Dit heeft alles te maken met klantcontact en het in- en verkopen van producten. Na mijn opleiding ben ik me gaan verdiepen in het 3D tekenen en ontwerpen. Omdat De Zeeuwse Haardenspecialist een startende onderneming is (met specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het vak), is er veel te leren. Zelf ben ik ook erg ondernemend en vind ik het erg leuk om een steentje bij te dragen aan het bedrijf. Ik zet me volledig in om u zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij de keuze van uw haard.

 

 

Neem contact op

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag en Maandag Gesloten

Adres

De Zeeuwse Haardenspecialist
Anthony Fokkerstraat 28
4462 ET Goes

+31 (0)113 - 40 50 22

info@dezeeuwsehaardenspecialist.nl

www.dezeeuwsehaardenspecialist.nl

/zeeuwsehaardenspecialist/

/haardspecialist/