De Zeeuwse Haardenspecialist
Chat met ons via WhatsApp

Privacyverklaring De Zeeuwse Haardenspecialist

mei 2018

Functionaris Gegevensbescherming

Wim-Pieter Dijkers is de Functionaris Gegevensbescherming van De Zeeuwse Haardenspecialist en is te bereiken via info@dezeeuwsehaardenspecialist.nl.

Algemeen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten
welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van De Zeeuwse Haardenspecialist.
U dient zich ervan bewust te zijn dat De Zeeuwse Haardenspecialist niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.                                                                                                                                      

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren. De Zeeuwse Haardenspecialist respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u goederen en / of diensten van ons afneemt vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Tevens gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het inplannen van afspraken voor regulier onderhoud/servicebeurten. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Delen van persoonsgegevens

Uw gegevens worden, behoudens wettelijk voorschrift, alleen gedeeld met een derde partij indien wij een dergelijke partij inschakelen in verband met eventuele service of bezorging.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site.
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
U kunt u afmelden door dit in een emailbericht aan ons door te geven..

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Zeeuwse Haardenspecialist neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch of per email contact op met ons.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u hier vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen:

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 - 17:00 uur*
Zondag en Maandag Gesloten

* Tussen de middag zijn we een half uur dicht van 12:00 tot 12:30 uur.

Adres

De Zeeuwse Haardenspecialist
Anthony Fokkerstraat 28
4462 ET Goes

+31 (0)113 - 40 50 22

info@dezeeuwsehaardenspecialist.nl

www.dezeeuwsehaardenspecialist.nl