De Zeeuwse Haardenspecialist
Bel ons op: +31 (0)113 - 40 50 22 Over De Zeeuwse Haardenspecialist

Over De Zeeuwse Haardenspecialist

De Zeeuwse Haardenspecialist is de leverancier van houtkachel, -haarden, gaskachel, -haarden en natuursteen producenten voor schouwen en haarden in Zeeland. Het is een jong bedrijf met ervaren medewerkers die u graag adviseren en de montage en het onderhoud verzorgen van uw haard of kachel.  Kom gerust langs in onze showroom te Goes om kennis te maken met onze collectie haarden en kachels.

Wie zijn wij?

Wim-Pieter Dijkers

Wim-Pieter Dijkers

Mijn naam is Wim-Pieter Dijkers 48 jaar oud en ben 25 jr. getrouwd met Ciska en zijn de trotse ouders van 3 jongens Jesse, Tobias en Nathan, woonachtig in het prachtige en één van de mooiste gelegen dorpen in Zeeland,  Zoutelande. Mijn Hobby’s zijn jeugdvoetbal trainer bij VV de Meeuwen, hardlopen en medewerker bij “Veiligheidsregio Zeeland”  als manschap, brandweerchauffeur pompbediende brandkorps Zoutelande (gemeente Veere).  

Sinds 1 april 2016 ben ik eigenaar van “De Zeeuwse Haardenspecialist”. Met ruim 25 jaar ervaring en passie voor kachels en haarden geeft het mij veel voldoening om de klant het juiste advies te mogen geven zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

Gezien één van mijn hobby’s: de vrijwillige brandweer, staat veiligheid naast kwaliteit en duurzaam hoog in het vaandel. Een moderne haard zorgt naast minimaal 80% rendement voor sfeer en beleving in uw woning. Om het hoogste rendement uit kachel of haard te halen wordt voor 80% door de gebruiker bepaald, dit geld voor zowel bestaande, renovatie of nieuwbouw situaties, om de klant en burger bewust te maken worden er stook instructies gegeven waardoor het stookgedrag zal veranderen en dat weer zorgt voor een maximale verbranding en minimale fijnstof uitstoot!


Randolf Niewiadomski

Randolf Niewiadomski

Ik ben Randolf Niewiadomski 22 jaar oud. Na mijn eindstage bij De Zeeuwse Haardenspecialist ben ik hier blijven werken. Mijn opleiding heb ik gevolgd op het Hoornbeeck College waar ik Junior Account Manager heb gestudeerd. Dit heeft alles te maken met klantcontact en het in- en verkopen van producten. In de avonduren volg ik nog een opleiding bij de brandweer en ben nu aspirant manschap bij korps Veere.

Na mijn opleiding ben ik me gaan verdiepen in het 3D tekenen en ontwerpen  m.b.t. haarden. Ook ben ik me gaan specialiseren op het gebied van pelletkachels. Omdat De Zeeuwse Haardenspecialist een startende onderneming is (met specialisten die meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak), is er veel te leren. Zelf ben ik ook erg ondernemend en vind ik het erg leuk om een steentje bij te dragen aan het bedrijf. Ik zet me volledig in om u zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren en te helpen bij de keuze van uw haard.


Willem Dekker

Willem Dekker

Mijn naam is Willem Dekker 62 jaar oud en woonachtig in Aagtekerke getrouwd met Wilma en we zijn de trotse ouders van drie jongens Jeroen, Marcel en Erik. Met meer dan 18 jaar ervaring en SVG (sfeerverwarmings Gilde) certificering in gas, houtkachels en haarden geeft het mij veel voldoening om deze producten naar wens van de klant te installeren.

Vanaf 1 april ben ik service monteur bij “de Zeeuwse Haardenspecialist” met mijn servicebus vol specifiek gereedschap en onderdelen voor alle merken haarden.

De merken Dru, Faber, Kalfire, Bellfire, Element 4, Helex en Barbas zijn producten die ik in het verleden met passie voor Gebr. Dominicus te Westkapelle heb onderhouden en geïnstalleerd. Deze producten zijn mij niet vreemd en is onderdeel van mijn werk om deze te onderhouden of na een storing weer werkend te krijgen, om zo weer een tevreden klant achter te laten. 


Frank Wijkhuijs

Frank Wijkhuijs

Ik ben Frank Wijkhuijs, momenteel 54 jaar oud en kom uit Biggekerke waar ik samen met mijn vrouw Joke woon. Onze kinderen Niels en Nadia zijn alweer een paar jaar de deur uit! Ik ben graag sportief bezig op verschillende vlakken.

Na jaren als Timmerman te hebben gewerkt heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar een jong dynamisch bedrijf “De Zeeuwse Haardenspecialist”. Samen met mijn collega’s zorgen wij dat onze klanten op een goede manier geïnformeerd en geadviseerd  worden, zodat u tot een goede keuze kunt komen om een haard naar wens aan te schaffen, waarbij u zich in de koude wintermaanden prettig thuis voelt !


Ellen Wijkhuijs

Ellen Wijkhuijs

Mijn naam is Ellen Wijkhuijs, ik werk sinds begin 2018 bij De Zeeuwse Haardenspecialist. Ik woon samen met mijn man Rob in Biggekerke, we hebben een zoon en een dochter. Mijn grootste hobby is de groep dieren die we rondom ons huis hebben verzameld, zoals 2 Friese paarden, poezen, kippen, en een jonge ondeugende Jack Russel.

Ik heb veel werkervaring opgedaan als administratief medewerker in de verzekeringsbranche, waarvan de laatste 16 jaar bij de Rabobank. Het is erg leuk om nu als administratief- en commercieel medewerker bij een jong en groeiend bedrijf te mogen werken. Samen met mijn collega’s vormen we een deskundig en enthousiast team wat graag voor u klaar staat!


Wilko de Vos

Wilko de Vos

Mijn naam is Wilko de Vos, 57 jaar oud en woont samen met mijn vrouw Karin in Kattendijke. Wij hebben 2 zonen. Nadat ik ben overgestapt van Dominicus B.V. uit Westkapelle, maak ik sinds 1 augustus 2019 deel uit van het enthousiaste DZHS team.

Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de haarden waardoor ik al behoorlijk wat ervaring heb opgebouwd en ook al vele verschillende haarden heb mogen inbouwen en repareren. De eerste jaren als monteur en  laatste jaren was ik voornamelijk actief in service en onderhoud en inmeetwerk voor nieuwe projecten. Ook heb ik de vakopleiding voor DE monteur gevolgd.

Momenteel ben ik vooral bezig met werkvoorbereiding, planning en inmeetwerk. Wanneer het nodig is spring ik bij tijdens montage en/of onderhoud reparatie.

In mijn vrije tijd mag ik graag een rondje hardlopen.


Sandra van Alphen

Sandra van Alphen

Ik ben Sandra van Alphen, geboren in 1977 en woon samen met mijn zoon in het gezelligste dorp van Noord - Beveland. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de haarden waardoor ik de nodige ervaring heb opgebouwd als verkoopadviseuse, sinds juli 2019 mag ik deel uitmaken van het vakkundige en gezellige DZHS team.

Als verkoopadviseuse kan ik mijn creatieve ideeën los laten met het bedenken van haardopstellingen die aansluiten bij uw wensen waarbij persoonlijk en stijlvol de uitgangspunten zijn op het gebied van sfeer, beleving maar ook functioneel en technisch. In 2017 heb ik mijn diploma als interieurstyliste aan de interieur academie behaald en gecombineerd met mijn passie voor het 3D ontwerpen kan ik uw haardopstellingen goed weergeven zodat u een goed beeld krijgt hoe de haard in uw interieur het beste tot zijn recht komt.

In mijn vrije tijd ben ik ook thuis creatief bezig met het bedenken en ontwerpen van interieurs. Ik hou van gezelligheid en ga er dan ook graag met mijn partner en/of vrienden erop uit voor een hapje, drankje, muziek, film, of lekker een serie kijken thuis op de bank. Met mooi weer ben ik lekker aan de wandel met de hond of gewoon genieten van zon, zee en strand.

Openingstijden

Vanwege de maatregelen werken wij alleen op afspraak. Bekijk de mogelijkheden op welke manier u met ons in contact kunt komen.

Bekijk de mogelijkheden

Dinsdag t/m vrijdag Op afspraak Bekijk de mogelijkheden
Zaterdag Vrije toegang tussen 10:00 - 17:00
Zondag en maandag Gesloten

Wij zijn gesloten met Koningsdag en Hemelvaart.

Afhalen bestellingen

Dinsdag t/m zaterdag 16-00 - 17:00

Telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag* 10.00 en 12.00 uur 12.30 en 17.00 uur
+31 (0)113 - 40 50 22

* i.v.m. de feestdagen zijn we niet telefonisch bereikbaar op vrijdag 25 december, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari.

Adres

De Zeeuwse Haardenspecialist
Anthony Fokkerstraat 28
4462 ET Goes

+31 (0)113 - 40 50 22

info@dezeeuwsehaardenspecialist.nl

www.dezeeuwsehaardenspecialist.nl