De Zeeuwse Haardenspecialist
Chat met ons via WhatsApp Over De Zeeuwse Haardenspecialist

Over De Zeeuwse Haardenspecialist

De Zeeuwse Haardenspecialist is de leverancier van houtkachel, -haarden, gaskachel, -haarden en natuursteen producenten voor schouwen en haarden in Zeeland. Het is een jong bedrijf met ervaren medewerkers die u graag adviseren en de montage en het onderhoud verzorgen van uw haard of kachel.  Kom gerust langs in onze showroom te Goes om kennis te maken met onze collectie haarden en kachels.

Wie zijn wij?

Wim-Pieter Dijkers

Wim-Pieter Dijkers

Mijn naam is Wim-Pieter Dijkers 47 jaar oud en ben 21 jr. getrouwd met Ciska en zijn de trotse ouders van 3 jongens Jesse, Tobias en Nathan, woonachtig in het prachtige en één van de mooiste gelegen dorpen in Zeeland,  Zoutelande. Mijn Hobby’s zijn jeugdvoetbal trainer bij VV de Meeuwen, hardlopen en medewerker bij “Veiligheidsregio Zeeland”  als manschap, brandweerchauffeur pompbediende brandkorps Zoutelande (gemeente Veere).  

Sinds 1 april 2016 ben ik eigenaar van “De Zeeuwse Haardenspecialist”. Met ruim 23 jaar ervaring en passie voor kachels en haarden geeft het mij veel voldoening om de klant het juiste advies te mogen geven zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

Gezien één van mijn hobby’s: de vrijwillige brandweer, staat veiligheid naast kwaliteit en duurzaam hoog in het vaandel. Een moderne haard zorgt naast minimaal 80% rendement voor sfeer en beleving in uw woning. Om het hoogste rendement uit kachel of haard te halen wordt voor 80% door de gebruiker bepaald, dit geld voor zowel bestaande, renovatie of nieuwbouw situaties, om de klant en burger bewust te maken worden er stook instructies gegeven waardoor het stookgedrag zal veranderen en dat weer zorgt voor een maximale verbranding en minimale fijnstof uitstoot!


Randolf Niewiadomski

Randolf Niewiadomski

Ik ben Randolf Niewiadomski 21 jaar oud. Na mijn eindstage bij De Zeeuwse Haardenspecialist ben ik hier blijven werken. Mijn opleiding heb ik gevolgd op het Hoornbeeck College waar ik Junior Account Manager heb gestudeerd. Dit heeft alles te maken met klantcontact en het in- en verkopen van producten. In de avonduren volg ik nog een opleiding bij de brandweer en ben nu aspirant manschap bij korps Veere.

Na mijn opleiding ben ik me gaan verdiepen in het 3D tekenen en ontwerpen  m.b.t. haarden. Ook ben ik me gaan specialiseren op het gebied van pelletkachels. Omdat De Zeeuwse Haardenspecialist een startende onderneming is (met specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het vak), is er veel te leren. Zelf ben ik ook erg ondernemend en vind ik het erg leuk om een steentje bij te dragen aan het bedrijf. Ik zet me volledig in om u zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren en te helpen bij de keuze van uw haard.


Willem Dekker

Willem Dekker

Mijn naam is Willem Dekker 61 jaar oud en woonachtig in Aagtekerke getrouwd met Wilma en we zijn de trotse ouders van drie jongens Jeroen, Marcel en Erik. Met meer dan 16 jaar ervaring en SVG (sfeerverwarmings Gilde) certificering in gas, houtkachels en haarden geeft het mij veel voldoening om deze producten naar wens van de klant te installeren.

Vanaf 1 april ben ik service monteur bij “de Zeeuwse Haardenspecialist” met mijn servicebus vol specifiek gereedschap en onderdelen voor alle merken haarden.

De merken Dru, Faber, Kalfire, Bellfire, Element 4, Helex en Barbas zijn producten die ik in het verleden met passie voor Gebr. Dominicus te Westkapelle heb onderhouden en geïnstalleerd. Deze producten zijn mij niet vreemd en is onderdeel van mijn werk om deze te onderhouden of na een storing weer werkend te krijgen, om zo weer een tevreden klant achter te laten. 


Frank Wijkhuijs

Frank Wijkhuijs

Ik ben Frank Wijkhuijs, momenteel 54 jaar oud en kom uit Biggekerke waar ik samen met mijn vrouw Joke woon. Onze kinderen Niels en Nadia zijn alweer een paar jaar de deur uit! Ik ben graag sportief bezig op verschillende vlakken.

Na jaren als Timmerman te hebben gewerkt heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar een jong dynamisch bedrijf “De Zeeuwse Haardenspecialist”. Samen met mijn collega’s zorgen wij dat onze klanten op een goede manier geïnformeerd en geadviseerd  worden, zodat u tot een goede keuze kunt komen om een haard naar wens aan te schaffen, waarbij u zich in de koude wintermaanden prettig thuis voelt !


Ellen Wijkhuijs

Ellen Wijkhuijs

Mijn naam is Ellen Wijkhuijs, ik werk sinds begin 2018 bij De Zeeuwse Haardenspecialist. Ik woon samen met mijn man Rob in Biggekerke, we hebben een zoon en een dochter. Mijn grootste hobby is de groep dieren die we rondom ons huis hebben verzameld, zoals 2 Friese paarden, poezen, kippen, en een jonge ondeugende Jack Russel.

Ik heb veel werkervaring opgedaan als administratief medewerker in de verzekeringsbranche, waarvan de laatste 16 jaar bij de Rabobank. Het is erg leuk om nu als administratief- en commercieel medewerker bij een jong en groeiend bedrijf te mogen werken. Samen met mijn collega’s vormen we een deskundig en enthousiast team wat graag voor u klaar staat!

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag en Maandag Gesloten

Adres

De Zeeuwse Haardenspecialist
Anthony Fokkerstraat 28
4462 ET Goes

+31 (0)113 - 40 50 22

info@zeeuwsehaardenspecialist.nl

www.zeeuwsehaardenspecialist.nl